Wie zijn Ooni Pizzaovens?

Al een aantal jaar verkoopt Ooni de beste draagbare pizzaovens die te vinden zijn op de markt. Ooni is opgericht door Kristian Tapaninaho en Darina Garland. Toen ze hiermee begonnen hadden zij een bedrijf dat problemen oploste binnen onderwijs instellingen.

Zelf hadden ze ook een probleem bij het bakken van goede pizza’s. Er zijn veel soorten pizza ovens van Ooni. De ovens die ooni verkoopt zijn op dit moment super gewild! Maar het zijn dan ook mooie pizza ovens voor een goede betaalbare prijs.

Ooni Karu

De Ooni Karu 16 pizzaoven is de nieuwste vooruitgang op dit moment. De oven ziet er nog beter uit als zijn voorganger en heeft de nieuwste vernieuwing die er voor zorgen dat jij nog aantrekkelijker pizza’s gaat maken. Er zit een thermometer ingebouwd die meet in celcius en fahrenheit.

De pizzaoven kan een temperatuur bereiken van 500 graden en heeft een mooie doorzichtige deur die zorgt ervoor dat de hitte goed binnen blijft en jij ziet wat er binnen in gebeurd.

Uuni 3

De Uuni 3 pizzaoven? Jazeker de allereerste pizzaoven en toen heette Ooni nog Uuni. Een pizzaoven die op pelletkorrels gestookt wordt en zeer licht in gewicht is. Helaas is deze oven niet meer te koop aangezien ze hem ook niet meer produceren.

Ooni koda 16

De Koda 16 is een gasgestookte oven met een L-vormige gasbrander waardoor er in theorie maar 1 keer gedraaid hoeft te worden. De oven weegt 18,2 kilo en heeft een groot bakoppervlak.

Ooni koda 12

De koda 12 is het kleine broertje van de 16 en heeft alleen achterin een gasbrander, weegt maar 9,2 kilo. Maar verbruikt ook bijna maar de helft aan gas vergeleken met de 16.

Ooni pro

De Ooni pro heeft een pizzasteen van 1,5 cm dik en heeft meerdere brandstoffen waarmee gestookt kan worden. Weegt wel 28 kilo maar is alsnog zeer draagbaar en één van de meest verkochte pizzaovens van Ooni.

Afdekhoes Ooni Pizzaovens

Van plan een pizzaoven van Ooni te kopen en wilt u deze goed beschermen? Met deze houdt u de langer goed omdat hij de oven beschermt tegen regen, hagel, sneeuw, stof en stralingen van de zon. Door de goede pasvorm past de om de pizza oven deze specifiek voor dit is ontworpen. De afdekhoes is bestand tegen water en is tevens handig te gebruiken als een draagtas. Zo heeft de beschermhoes 2 handige functies. Wacht met het plaatsen van de beschermhoes totdat de oven goed is afgekoeld.